Itt élek Én..Riedlingen 1 rész

2017.04.28 14:43

Sok-sok levelet kaptam, hogy hol járok, merre járok, mikor tartok tanfolyamot, mi van velem. Nagyon szépen köszönöm. Nagyon jól esik, hogy kérdeztek, érdeklődtök felőlem és nem csak likoljátok a képeimet a Facebookon. 

Szeretném most megmutatni Nektek a hol is élek ..Riedlingen kisvárosunkból egy részletet. 

Kisvárosunkat kb 10 000 fő lakja. Van 3 iskolánk és sok sok program:))  Nagy nagy folyónk a Duna két helyen is keresztezi Riedlingent és fantasztikus látványt nyújt télen nyáron egyaránt. A képen bal oldalon egy híd látható amin mindennap át kell mennem, hogy a boltocskába érjek és este vissza. 

Ezekben a házakban, igen laknak emberek...és valószínű nagyon jó lehet az ablakok hangszigetelése mert nagyon nhangos a víz zubogása. Jobb oldalon a kép alján egy kis kavics kupac látható...ami egy nagy kavicskupac és nyáron ha jó idő van itt fürdik szinte mindenki. 

Az alábbi szobrokat nemrég helyezték a parkba. Készült egy új híd, kizárólag gyalogosok részére, hogy a parkot könnyebben el lehessen érni. Azt hiszem a szobrok is az új város designhoz tartoznak. 

Ez a fotó a parkból készült. A padon szoktunk ücsörögni és semmit tenni. Mindenki sokat dolgozik, de azért a pihenésre is hagynak időt. Az üzletek fél 1 től 2 ig fél 3 ig zárva vannak. Az emberek nyufgodtan ebédelnek, leülnek a parkba, olvasnak, beszélgetnek majd visszamennek 6 ig dolgozni.  Persze valószínű a nagyvárosokban ez nincs mindenhol igy, de hát ez a kisváros előnye:))

Az biztos, hogy a környezet nagyon festői és inspiráló...hidegben, melegben egyaránt megvan a maga szépsége.:)))

Hamarosan készítek pár fotót az erdei részről is:))